Om os

TLF. 97 120 118

VI LØSER OPGAVER

med erfaring og kompetence

DIS Tømrer & Snedker er en afdeling af Dansk Industri og Skadeservice Vest Aps ( i daglig tale kaldet DIS). DIS Vest ApS blev stiftet i 2005 af Torben Lind, som stadig er eneejer af firmaet.

Dansk Industri & Skadeservice Vest ApS er en del af et landsdækkende skadeservice samarbejde, som løser opgaver indenfor brandskader, fugtskader, skimmelskader og mange andre skadeformer. Herudover har vi en afdeling, som tager sig af industrirengøring og ejendomsservice/facility management.

I 2012 oprettede vi en tømrer- & snedkerafdeling og ansatte den første tømrer. Det er siden gået meget stærkt med en mangfoldighed af opgaver. I starten af 2016 er afdelingen bemandet med 5 mand og efterspørgslen efter vores folk er stadig stigende. Mange af opgaverne i afdelingen kommer fra skadeservice, i forbindelse med reetablering efter skader, men vi løser også mange opgaver, som er fuldstændig selvstændige tømrer- & snedkeropgaver/ entrepriser. Opgaverne spænder vidt fra små reparationsopgaver til større projekter om genopbygning efter f.eks. brandskade til tilbygninger og nybygning.

Vores team af tømrer er meget erfarne folk og med en gennemsnitsalder på ca. 50 år har vi kompetencer i DIS Tømrer & Snedker til at løse enhver opgave.

Vi er altid klar til at finde en løsning og en pris på DIN opgave.

 

Læs mere om Dansk Industri & Skadeservice på dis.as

Per

Erling

Thomas

Flemming

Karsten

VORES OVERORDNEDE MÅLSÆTNING

er effektivitet og kvalitet til konkurrencedygtige priser

DIS Tømrer & Snedker . Yllebjergvej 10, Hodsager . 7490 Aulum . TLF 97 120 118

DIS Tømrer & Snedker Copyright @ All Rights Reserved